nucleusrobnomaterjalno.jpg

NUCLEUS - Robno-materijalno poslovanje

Program NUCLEUS-ROBA robno-materijalno poslovanje dio je integralnog NUCLEUS-ERP poslovnog sustava, a namijenjen je vođenju robno-materijalnih skladišta, evidencije kupaca i dobavljača, kao i fakturiranju iz veleprodaje.

Program omogućuje prilagodbu potrebama korisnika i sadrži zaštitu i prava na razini korisnika. Unos podataka vrši se uvijek na jednom mjestu i koristi se u ostalim vezanim modulima.

Moguće je definiranje proizvoljnog broja objekata odn. robno-materijalnih skladišta.

Veliki broj podatkovnih izvješća omogućuje u svakom trenutku dobivanje ažurnih i nužnih informacija za donošenje kvalitetnih i optimalnih poslovnih odluka.

Ulaz robe

Ulaz robe moguće je raditi na dva načina:

  1. način: Direktnom kalkulacijom i zaprimanjem robe na skladište
  2. način: Prvo se unosi primka s zaprimljenim količinama, a kasnije se dodaju drugi kalkulativni elementi i izrađuje kalkulacija. Ovakav način je naročito pogodan kod većih poduzeća gdje se roba prvo zaprima na skladište samo količinski na temelju dostavnice, a kasnije se vrši stvarna kalkulacija u centralnom uredu.

Uz svaki artikal moguće je definirati veći broj bar kodova i serijskih brojeva. Program omogućuje unos i vođenje povratnih i drugih naknada uz svaki artikal.

Vođenje robnih skladišta

Kretanje robe u veleprodajnim skladištima vrši se po prosječnim cijenama, dok se u maloprodajnim skladištima vrši po prodajnim cijenama.

Sve promjene cijene, bilo na ulazu prilikom kalkulacije robe, ili pri promjeni prodajne cijene na izlazu, automatski generiraju dokumente o promjeni cijene, na prodanu količinu i ukupnu zalihu.

Sve promjene na postojećim dokumentima se arhiviraju, tako da je u svakom trenutku moguće utvrditi redoslijed promjene podataka. Promjena podataka uvijek uzrokuje storniranje originalnog dokumenta i kreiranje novog, ispravljenog dokumenta.

Izlaz robe

Program omogućava unos rabata za svakog partnera, koji se automatski računa pri izradi izlaznog dokumenta tj. računa ili otpremnice. Rabat je moguće definirati i na razini artikla ili grupe artikala.

Moguće je podešavati izgled pojedinih dokumenta ili napraviti dvije vrste istog dokumenta npr. otpremnice s cijenama i otpremnice bez cijena.

Za potrebe označavanja proizvoda program omogućuje ispis deklaracija na samoljepive naljepnice raznih veličina. Ispis deklaracija moguće je vršiti pojedinačno ili prema odabranoj kalkulaciji odn. zapisniku o promjeni cijene.

Funkcionalnost:

Karakteristike:

Kontakt i radno vrijeme

Mošćenička 15, Zagreb
Prodaja: +385 1 5509330
PON-PET 8:30-16:30
Nucleus - 
tehnička podrška

Novosti

01.01.2013.
Uspješno implementiran
fiskalni sustav na 108
lokacija za korisnike u 
1. krugu fiskalizacije

19.12.2012.
Dovršena prilagodba
aplikacija za primjenu
novih stopa poreza

01.11.2012.
Dovršena prilagodba
aplikacija sukladno novom
zakonu o fiskalizaciji

01.01.2012.
Dovršena aplikacija za
nadzor opasnih kemikalija
u poduzećima sukladno
važećim propisima

01.07.2011.
Instalacija Nucleus ERP
rješenja u upravi i
benzinskim postajama
poduzeća "Energoinvest"  

30.09.2010.
Program "Evidencija
radnog vremena" uspješno
implementiran u poduzećima:
Birotehnik, Enco, Werk i
Kostelpromet  

18.08.2010.
Sukladno novom zakonu,
izrađen je program
"Evidencija radnog vremena",
usklađen s novim zakonom i
spreman za distribuciju

30.07.2010.
Program za obračun osobnih
dohodaka usklađen je s
novim zakonom i spreman za
distribuciju


Nucleus - Dell partner