progr rjesenja

Programska rješenja

Osnovna djelatnost našeg poduzeća je izrada programskih rješenja za podršku i praćenje poslovanja pravnih i fizičkih osoba. Dugogodišnjom razvojem i usavršavanjem ugradili smo u naša rješenja većinu zahtjeva koje su nam naši klijenti postavljali tako da smo postigli visoku razinu funkcionalnosti i stabilnosti. Programska rješenja međusobno su povezana, pa se na taj način dokumenti automatski prenose iz jednog modula u drugi, što znatno ubrzava poslovne procese i smanjuje troškove.

KASA U MALOPRODAJI

Program NUCLEUS-POS - kasa u maloprodaji dio je integralnog NUCLEUS-ERP poslovnog sustava, a namijenjen je instalaciji na PC-kasama u svrhu naplate robe u maloprodajnim objektima poput trgovina, butika, benzinskih stanica itd.


ROBNO-MATERIJALNO POSLOVANJE

Program NUCLEUS-ROBA robno-materijalno poslovanje dio je integralnog NUCLEUS-ERP poslovnog sustava, a namijenjen je vođenju robno-materijalnih skladišta, evidencije kupaca i dobavljača, kao i fakturiranju iz veleprodaje.


UGOSTITELJSKO POSLOVANJE

Program omogućava vođenje više objekata iz središnjeg ureda i centralizirano otvaranje šifrarnika artikala i partnera. Na taj način omogućeno je da svi objekti imaju istovjetne šifarnike. Prijenos podataka iz pojedinih objekata u središnji ured odvija se najmanje jednom dnevno, a prema potrebi i češće.


FINANCIJSKO POSLOVANJE

Ovim programskim modulom moguće je automatsko knjiženje dokumenata iz ostalih modula NUCLEUS-ERP sustava. Dokumenti iz ostalih modula preuzimaju se u obliku temeljnice za knjiženje. Program može raditi i nezavisno od ostalih programa ili čak u kombinaciji sa programima drugih proizvođača. U tom slučaju razvija se posebna funkcija za prihvat podataka tzv. data-connector.


KNJIGA ULAZNIH I IZLAZNIH RAČUNA

Ovaj program može se koristiti kao klasična Knjiga URA / IRA i obračun PDV-a za korisnike koji su R-1 tj. tvrtke koje su d.o.o., d.d. itd. , ili kao Knjiga URA / IRA i Knjiga primitaka i Izdataka za korisnike koji su R-2 tj. obrtnici.


OBRAČUN OSOBNIH DOHODAKA

Program za obračun osobnih dohodaka osnovno je pomagalo za brz i kvalitetan izračun osobnih dohodaka zaposlenika i ispis svih zakonom propisanih izvještaja. Osim izještaja koji su propisani zakonom, program omogućuje ispis mnogih drugih izvještaja koji olakšavaju prikaz relevantnih informacija.


EVIDENCIJA RADNOG VREMENA

Pozivajući se na propis zakonodavca Nucleus team razvio je programski modul pod nazivom „ Evidencija radnog vremena“ koji sadrži sve propisane norme prema Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima kojim lako možete, u svakom trenutku, upisati i pratiti podatke o radnom vremenu i općim podatcima o radnicima.


PUTNI NALOZI

Program omogućava jednostavnu i brzu izradu putnih naloga i računa.


RECEPCIJSKO POSLOVANJE

Program “Recepcijsko poslovanje” (u nastavku RP) omogućava vođenje cjelokupnog poslovanja recepcije hotela ili pansiona putem osobnog računala.